Ηρώων Πολυτεχνείου 11, Νέες Παγασές - Βόλος. Τ.κ. 383 34

Χάρτης

Αν έχετε GPS θα μας βρείτε πιο εύκολα βάζοντας τον ταχυδρομικό κώδικα 38334 ή Νέες Παγασές, και ύστερα από τα σημεία ενδιαφέροντος (POI) στα Ξενοδοχεία θα βρείτε το Φιλοξενία. Προσοχή, υπάρχει και έτερο Φιλοξενία στην Πορταριά Πηλίου. Εναλλακτικά μπορείτε να ορίσετε διασταύρωση της Ηρώων Πολυτεχνείου και της Μουσών στις Νέες Παγασές ή στον Βόλο και αυτό διότι η αρίθμηση στην περιοχή μας δεν έχει περαστεί στους χάρτες των gps, οπότε θα σας οδηγήσει σε λάθος σημείο.

Γεωγραφικές Συντεταγμένες : 39.32647762_22.9263

GeoCoordinates

Ερχόμενοι από Αθήνα: Βγείτε στην πρώτη έξοδο που θα συναντήσετε προς Βόλο – Αγχίαλο. Αφού περάσετε την Αγχίαλο μετά από περίπου 10 χλμ θα δείτε τον Βόλο. Αφού δείτε τον Βόλο στο πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε, στρίψτε δεξιά και θα μας βρείτε 200 μέτρα πιο κάτω.

Προβολή Οδηγίες κατεύθυνσης προς Φιλοξενία ερχόμενοι από Αθήνα σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Ερχόμενοι από Θεσσαλονίκη: Βγείτε στην πρώτη έξοδο που θα συναντήσετε προς Βόλο – Βελεστίνο. Συνεχίστε ευθεία για 15 χλμ προς την πόλη του Βόλου. Λίγο πριν την είσοδο στο κέντρο της πόλης θα δείτε στο δεξί σας χέρι το μάρκετ «LIDL», και αμέσως μετά μια τράπεζα της «ΑΛΦΑ», όπου πρέπει να στρίψετε δεξιά. Βρίσκεστε στην λεωφόρο Αθηνών. Συνεχίστε ευθεία για 4 χλμ. μέχρι να δείτε στο αριστερό σας χέρι ένα βενζινάδικο της «BP». Αμέσως μετά στο φανάρι που ακολουθεί στρίψτε αριστερά και θα μας βρείτε 200 μέτρα πιο κάτω.

Προβολή Οδηγίες κατεύθυνσης προς Φιλοξενία ερχόμενοι από Θεσσαλονίκη σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Ερχόμενοι από το κέντρο του Βόλου: Βρείτε την οδό «Δημητριάδος» (2η παράλληλη με την παραλιακή) και ακολουθήστε την προς την έξοδο της πόλης. Αφού περάσετε τα Υπεραστικά Κτελ στο αριστερό σας χέρι και τα γήπεδα ποδοσφαίρου που βρίσκονται στο δεξί σας χέρι, θα δείτε φανάρι με λωρίδα προς τα αριστερά. Στρίψτε αριστερά. Για να σιγουρευτείτε ότι είστε στο σωστό σημείο θα δείτε και το κατάστημα της Άλφα ακριβώς απέναντι. Βρίσκεστε στην λεωφόρο Αθηνών. Συνεχίστε ευθεία για 4 χλμ. μέχρι να δείτε στο αριστερό σας χέρι ένα βενζινάδικο της «BP». Αμέσως μετά στο φανάρι που ακολουθεί στρίψτε αριστερά και θα μας βρείτε 200 μέτρα πιο κάτω.

Προβολή Οδηγίες κατεύθυνσης προς Φιλοξενία ερχόμενοι από το κέντρο του Βόλου σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech