Διαμονή

Ξενοδοχείο Φιλοξενία

Το Filoxenia Hotel προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με μπαλκόνι και δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους, σε απόσταση μόλις 60μ. από την παραλία των Αλυκών. Η ιδιοκτησία απέχει 5χλμ. από το κέντρο του Βόλου και προσφέρει δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
Τα δωμάτια στο Filoxenia διαθέτουν απλή επίπλωση και θέα στο Πήλιο και στην παραλία. Καθένα περιλαμβάνει τηλεόραση και ψυγείο.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ευρωπαϊκό πρωινό καθημερινά στην αίθουσα πρωινού. Υπάρχει επίσης ένα μπαρ που προσφέρει δροσιστικά ποτά.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Μονόκλινο

Μονόκλινο δωμάτιο 14τμ με μονό κρεβάτι.Περιλαμβάνει τηλεόραση, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, μπάνιο με ντους.

Περισσότερα

Κρεβάτια : 1 μονό κρεβάτι

Άτομα : 1

Standard Δίκλινο

Standard Δίκλινο 14 τμ με 2 μονά κρεβάτια ή 1 διπλό κρεβάτι.Περιλαμβάνει τηλεόραση, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, μπάνιο με ντους και μπαλκόνι.

Περισσότερα

Κρεβάτια : 2 Μονά ή 1 Διπλό

Άτομα : 2

Ανώτερο Δίκλινο

Ανώτερο Δίκλινο 20τμ με 2 μονά κρεβάτια ή 1 διπλό κρεβάτι.Περιλαμβάνει τηλεόραση, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, μπάνιο με ντους και μπαλκόνι.

Περισσότερα

Κρεβάτια : 2 Μονά ή 1 Διπλό

Άτομα : 2

Τρίκλινο

Δωμάτιο 20τμ με 3 Μονά Κρεβάτια ή 1 Διπλό και ένα Μονό κρεβάτι.Περιλαμβάνει τηλεόραση, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, μπάνιο με ντους και μπαλκόνι.

Περισσότερα

Κρεβάτια : 3 Μονά ή 1 Διπλό και 1 Μονό

Άτομα : 3

Τετράκλινο

Δωμάτιο 20τμ με 2 μονά κρεβάτια και 1 μεγάλο διπλό κρεβάτι.Περιλαμβάνει τηλεόραση, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, μπάνιο με ντους και μπαλκόνι.

Περισσότερα

Κρεβάτια : 2 Μονά και 1 μεγάλο Διπλό

Άτομα : 4

Economy Δωμάτιο

Economy Δίκλινο 14 τμ με 2 μονά κρεβάτια ή 1 διπλό κρεβάτι. Περιλαμβάνει τηλεόραση, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, μπάνιο με ντους και μπαλκόνι.

Περισσότερα

Κρεβάτια : 3 μονά

Άτομα : 3